OBS! Artikeln har uppdaterats – Höststarten är framskjuten!

  Klubbspel och säsongsstart:
  På grund av den nuvarande pandemin är höststarten framskjuten. I normalfallet brukar vi återstarta säsongen efter sommaruppehållet, sista torsdagen i augusti, men styrelsen väljer i år på grund av den rådande situation att avvakta något och se hur pandemin utvecklar sig. Då det nu finns risk för att smittspridningen kan få förnyad fart på grund av att skolorna och arbetsplatserna återstartar sina verksamheter efter semestern. Därför har vi fattat beslutet att preliminärt skjuta fram säsongsstarten till den 7 oktober. I avvaktan fram till dess är klubblokalen tillgänglig för spel, men spelarna får själva avtala tid för spel utan att detta är organiseras av klubben.

  Styrelsen följer naturligtvis kontinuerligt den rådande situationen och när det sker några förändringar kommer vi självfallet att kommuniceras detta här på hemsidan. Vi tror och hoppas att den absoluta lejonparten av våra medlemmar är fullvaccinerade, då vi håller på med en kontaktsport, men vid eventuell hög smittspridning finner vi det bäst i att avvakta den fortsatta samhällsutvecklingen.

   

  Allsvenska serien 2021/22:
  Sveriges Schackförbund avser att genomföra den Allsvenska serien den kommande säsongen, men lite är ännu känt, den första ronden är satt till söndagen, den 5 december 2021.

  Rond 1 – 5 december.

  Rond 2 – 16 januari.

  Rond 3 – 30 januari.

  Rond 4 – 27 februari.

  Rond 5 – 20 mars.

  Rond 6 – 10 april.

  Rond 7 – 15 maj.

  Så planeras Allsvenska serien 2021/22.

   

  VSF:s Distriktsserie 2021/22:
  Västergötlands Schackförbund avser att genomföra Distriktsserien den kommande säsongen. De planerar för att få till stånd första rondens spel på flera orter, det vill säga som vanligt, allt beroende på deltagarantalet. Med en träff under hösten och två träffar under våren. De två första ronderna är satta till lördagen, den 27 november 2021.

  Rond 1-2 – 27 november.

  Rond 3-4 – 5 februari.

  Rond 5-6 – 5 mars.

  Här finns inbjudan till VSF:s Distriktsserie, samt tävlingsbestämmelserna.

   

  Följ med fördel vår hemsida, VSF:s hemsida, samt SSF:s hemsida för den senaste händelseutvecklingen.

   

  Tanumshede, den 1 september 2021.
  Tanums Schacksällskaps styrelse genom Christian Carlsson, sekreterare.

  Lägg till kommentar

  © Tanums SS • Fröstorp 3 • 457 93 Tanumshede • +46 (0) 70-438 72 90
  Free Joomla! templates by AgeThemes