TSS finns nu på Chess.com

   
   
  Tanums Schacksällskap har upprättat en klubb* på Chess.com. Genom att finnas tillhands på Chess.com kan vi nu erbjuda ett digitalt komplement till vår fysiska klubblokal på Företagsporten, Fröstorp – Satellitstation. På Barna Hedenhös tid spelade skribenten liksom många andra ivriga schackspelare på ICC, men med tiden framstod plattformen allt mer antik och mossbelupen tillskillnad från dagens Chess.com, som känns både modern och användarvänlig. Det är enkelt att ansluta sig och det är gratis! Nu kan vi spela interna matcher, turneringar eller gemensamma lagmatcher mot andra klubbar och framför allt är det ett smidigt sätt att kunna utbyta tips och idéer.

  *Har ni någon form av anknytning till Tanum eller omgivningarna i norra Bohuslän, hör då gärna av er! För vi är en mötesplats för alla som är schackintresserade!

   
  Schack på internet är ett ständigt växande fenomen och på t.ex. Chess.com finns det oavbrutet över 20 000 aktiva användare i sekunden!
   
  En ögonblicks bild från Chess.com.
   
  Om ni känner er det minsta osäkra på hur man skall bära sig åt för att ansluta sig, så är det bara att fråga förslagsvis vår klubbadministratör, Ulf Haglund eller som han heter på Chess.com, Nedomansky. Efter att ni har skapat er ett gratiskonto får ni gärna meddela ert användarnamn/pseudonym, så att vår gemenskap på Chess.com kan växa.
   
  Våra medlemmars pseudonymer* på Chess.com
  Ahmed Badawi: ahmedtss
  Holger Blauhut: P_Vetra
  Christian Carlsson: ChristianC-TSS
  Lars-Erik Eriksen: Alejandreuta
  Peter Eskola: Seabiscuit1965
  Ulf Haglund: Nedomansky
  Yngve Lind: Mug65
  Ulf Palm: UlfPalm
   
  *Om det förhåller sig så att någon inte vill vara publik, meddela då vänligen skribenten om detta.
   
  Välkommen till vår nya digitala gemenskap!
   
   
   
   
  Klubblokalen för seniorer så väl som för juniorer är belägen i Företagsporten i Tanums gamla satellitstation, adress: Fröstorp 3, 457 93 Tanumshede, strax söder om centralorten Tanumshede.
   
  Ni är hjärtligt välkomna!
   
   

  Lägg till kommentar

  © Tanums SS • Fröstorp 3 • 457 93 Tanumshede • +46 (0) 70-438 72 90
  Free Joomla! templates by AgeThemes