TSS finns nu på Chess.com

  Tanums Schacksällskap har upprättat en klubb på Chess.com. Genom att finnas tillhands på Chess.com kan vi nu erbjuda ett digitalt komplement till vår fysiska klubblokal på Företagsporten, Fröstorp – Satellitstation. På Barna Hedenhös tid spelade skribenten liksom många andra ivriga schackspelare på ICC, men med tiden framstod plattformen allt mer antik och mossbelupen tillskillnad från dagens Chess.com, som känns både modern och användarvänlig. Det är enkelt att ansluta sig och det är gratis! Nu kan vi spela interna matcher, turneringar eller gemensamma lagmatcher mot andra klubbar och framför allt är det ett smidigt sätt att kunna utbyta tips och idéer.

  Har ni någon form av anknytning till Tanum eller omgivningarna i norra Bohuslän, hör då gärna av er! För vi är en mötesplats för alla som är schackintresserade!

   
  Schack på internet är ett ständigt växande fenomen och på t.ex. Chess.com finns det oavbrutet över 20 000 aktiva användare i sekunden!
   
  Om ni känner er osäkra på hur man skall bära sig åt för att ansluta sig, så går det förslagsvis att fråga klubbadministratören, Ulf Haglund eller som han heter på Chess.com, Nedomansky.
   
  Där till finns vi på Lichess som också är en väldigt bra schacksajt: Lichess

  Lägg till kommentar

  © Tanums SS • Fröstorp 3 • 457 93 Tanumshede • +46 (0) 70-438 72 90
  Free Joomla! templates by AgeThemes