Kommentarer   

  #4 Mats Karlsson 2024-05-13 16:50
  Goda idéer! Att se direktsända partier, skulle vara kul rena njutningen att få höra andras kommentarer mycket lärorikt!!
  #3 Peter Fredriksson 2024-05-13 15:33
  Ja Mats, vi har ju en stor fin skärm, wifi och massor av gratis verktyg på nätet så även om kanske en gång i månaden kan bli svårt att få till så åtminstone då och då kan jag tycka. Innehållet är nog enbart fantasin som begränsar men förutom att gå igenom partier så kan man t.ex. ha temakvällar där man kikar på olika öppningar eller typiska slutspel. Man kan även se på "direktsända" partier som man gemensamt kan analysera och kommentera på klubben istället för att sitta på kammaren själv. :-) Såg en del sådant hos LASK när jag var en sväng till Lund i höstas. Finns säkert mycket mer...
  #2 Mats Karlsson 2024-05-11 09:07
  Som sagt mycket uppskattat inslag! Kanske kan bli ett stående inslag i klubbens verksamhet. Kan det vara rimligt en gång i månaden? Tror det skulle vara en ide att skicka ut en "remiss" Till alla medlemmar vad vi kan bidra med och vad vi eventuellt önskar av TSS.
  #1 Peter Fredriksson 2024-05-09 17:46
  Vill tacka för deltagandet / engagemanget och även för feedbacken jag fått i efterhand (verkade som om att jag åtminstone delvis "träffade rätt"). :-)

  Lägg till kommentar

  Free Joomla! templates by AgeThemes